TUSİ Ortaöğretim Öğretmenleri 3 Kademe Matematik Eğitimi - (:unkn) unknown (My University, 2025)
Ulusal ve uluslararası düzeyde matematik olimpiyatlarına katılacak öğrencileri yetiştirecek olan ortaöğretim matematik öğretmenlerinin bilimsel gücünü ve yetkinliklerini arttırmak Dolayısı ile Ortaöğretim öğrencilerinin Matematik Olimpiyatlarındaki başarısını arttırmakUluslararası Matematik Olimpiyatlarına ülke genelindeki katılımı ve talebi arttırmak Uluslararası Matematik Olimpiyatlarında ülkemizin başarısını arttırmak düzenlenecek olan bu etkinliğin amaçlarıdır