İstanbul daki Mevcut Konut Stokunun Bina Elemanları Ölçeğinde Kullanım Süresi Çevresel ve Ekonomik Sürdürülebilirliğinin Değerlendirilmesi ve İyileştirme Önerileri Geliştirilmesi - (:unkn) unknown (My University, 2025)
Proje kapsamında konut binalarının önemli bir bölümünü barındıran İstanbul ilindeki mevcut konut binaları ele alınmış ve kullanım süreci ısıtma harcamalarını azaltmak üzere bina elemanlarında yapılan yenileme ve iyileştirmelerin çevresel ve ekonomik sürdürülebilirliklerini değerlendirmek amacıyla bir yöntem geliştirilmiştir.