Geleceği Düşün: Kentte Eşitlik İçin Harekete Geç! - (:unkn) unknown (My University, 2025)
Teorik ve uygulamalı eğitimler aracılığıyla, sürdürülebilir kalkınma amaçları (SKA) odağında eşitlikçi kent tasarımına ilişkin mimarlık ile şehir ve bölge planlama bölümü öğrencilerinin bilgi ve becerilerinin yenilikçi yöntem ve tekniklerle artırılması.