İgnimbiritlerde Kaynaşma Derecesi ile Litik Malzeme Şekli Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi - (:unkn) unknown (My University, 2025)
İgnimbiritlerde kaynaşma derecesi ile pomza ve diğer litik malzeme şekilleri arasındaki ilişkinin incelenmesi