Hayatın Renkleri, Engelsiz Dokunuşlar, Çocuklar için Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Atölye Çalışması - (:unkn) unknown (My University, 2025)
Kayseri Gevher Nesibe Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu ve Ahmet Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi özel eğitim öğrencilerine, sürdürülebilir şehirler kapsamında uygulamalı atölye programı yapıldı.