Dinamik Analiz Problemleri İçin Yeni Bir Adım Adım Sayısal Çözümleme Yöntemi - (:unkn) unknown (My University, 2025)
Nümerik integrasyon diferansiyel denklem adım adım sayısal çözümleme nümerik sönüm periyot uzaması