07.07. Malzeme Bilimi ve Makine Mühendisliği Anabilim Dalı - (:unkn) unknown (My University, 2025)
Malzeme bilimi, nanoteknoloji ve makine mühendisliği alanlarında disiplinler arası bir araştırma bakış açısı kazandırmak ve küresel rekabetin arttığı, yeni zorlukların ortaya çıktığı günümüz koşullarında yarının problem çözücülerini yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

It aims to provide an interdisciplinary research perspective in the fields of materials science, nanotechnology and mechanical engineering and to train tomorrow's problem solvers in today's conditions where global competition is increasing and new challenges are emerging.