Çayırova İlçesinde Kentsel Akupunktur Yaklaşımıyla Yaşam Kalitesini Artırmaya Yönelik Yenilikçi Fikir Projeleri Üretilmesi - (:unkn) unknown (My University, 2025)
Akupunktur yöntemiyle kısa ve orta vadede Çayırova ilçesinin potansiyellerini harekete geçirecek, kentsel yaşam kalitesini artırarak, kenti cazip ve görünür kılacak bir stratejik yaklaşım ve buna bağlı bir dizi küçük ölçekli tasarım müdahalesi geliştirmek.