Cisplatin Nefrotoksisitesinin Kemoproteksiyonu İçin Böbrek Hedefli siRNA Taşıyıcı Nanoparçacık Formülasyonu Geliştirilmesi - (:unkn) unknown (My University, 2025)
Proje kapsamında cisplatin tedavisi alan kanser hastalarını cisplatinin sebep olduğu nefrotoksisiteden korumak amacıyla böbreklere hedefli çeşitli siRNA taşıyıcı nanoparçacık formülasyonu geliştirilecektir.