Çocuklar için Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Atölyesi-Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Odağında Meşe Palamudu Tüpleme - (:unkn) unknown (My University, 2025)
Abdullah Gül Üniversitesi, akademisyenlerinden Dr. Sümeyra AYIK tarafından 11 Ağustos 2023 tarihinde Kayseri’deki ilkokul öğrencilerine yönelik “Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Odağında Meşe Palamudu Tüpleme” eğitimi KIM Technologies ve Kayseri TEMA Vakfı desteğiyle düzenlenmiştir. https://drive.google.com/drive/folders/1KY0CumNn7LbwJQmeYfUa2T8MhFFQCyK8