Çok Aşamalı Çok Kriterli Aşamalar Arasında Fire Bulunan Tedarik Zinciri Ağında Tedarikçi Seçimli Sipariş Büyüklüğü Belirleme Probleminin İncelenmesi - (:unkn) unknown (My University, 2025)
Çok Aşamalı Çok Kriterli Aşamalar Arasında Fire Bulunan Tedarik Zinciri Ağında Tedarikçi Seçimli Sipariş Büyüklüğü Belirleme Probleminin İncelenmesi