EBTA: Erişilebilir Bina Tasarımı Analizi - (:unkn) unknown (My University, 2025)
Tasarım aşamasında konutlarda ve kamu binalarında ulusal erişilebilirlik mevzuatı temelinde erişilebilirlik analizi yapılmasına olanak sağlayacak ve Türk İnşaat Sektöründe yaygın olarak kullanılan yapı bilgi modellemesi programlarında biri olan REVİT ile uyumlu çalışacak bir yazılım geliştirilmiştir.