Lise öğrencilerinin gelişimsel ve travmatik sorunlarını çözmeye yönelik dinamik yönelimli kısa yoğun acil psikolojik danışma uygulaması - (:unkn) unknown (My University, 2025)
Bu projenin amacı lise öğrencilerinin yaşadıkları gelişimsel ve travmatik sorun alanlarını belirlemek belirlenen sorun alanlarının çözümü için dinamik yönelimli kısa yoğun acil psikolojik danışma oturumları gerçekleştirmek ve ortaöğretim kurumlarına kısa süreli etkili bireysel psikolojik danışma uygulamaları olarak sunmaktır Bu araştırmanın hedefleri şu şekilde sıralanabilir 1 Lise öğrencilerinin yaşadıkları gelişimsel ve travmatik sorun alanlarını sınıflandırmak ve yaygınlıklarını saptamak 2 Belirlenen gelişimsel ve travmatik sorunların çözümü için dinamik yönelimli kısa yoğun acil psikolojik danışma oturumları gerçekleştirerek uygulama modelinin nasıl işlediğini betimlemek 3 Uygulanan kısa yoğun acil psikolojik danışma modelini liselerde görev yapan okul rehberlik servisi çalışanlarına tanıtmak