ATHENA Project, Co-Funded by the European Union Under Reference Number 101004096 — ATHENA — EAC-A02-2019 - (:unkn) unknown (My University, 2025)
ATHENA (Advanced Technology Higher Education Network Alliance), İleri Teknoloji Yükseköğretim Ağı İttifakı Avrupa'da bulunan orta büyüklükteki yükseköğretim kurumlarının birleşmesi ile kurulmuş bir Avrupa Üniversitesidir. Ulusal ve uluslararası düzeyde araştırma, gençlerin istihdam edilebilirliği ve sosyal ilerleme üzerinde olumlu bir etkisi olan yüksek kaliteli eğitim sunma hedeflenmiştir.