05.01. Mimarlık - (:unkn) unknown (My University, 2025)
Küresel sorunlar ve sorumluluklar konusunda bilgi ve uygulama deneyimine sahip, farklı tasarım ölçekleri ve alanları arasındaki ilişkileri kavrayan ve bunları eşgüdümlü kullanabilen disiplinler arası ve disiplinler üstü tasarım ve araştırma yapan mimarlar ve tasarımcılar yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

It aims to train architects and designers who have knowledge and practical experience in global issues and responsibilities, who understand the relationships between different design scales and fields and can use them in coordination, and who conduct interdisciplinary and transdisciplinary design and research.