Mezo-Heteroaromatik BODIPY-Temelli Düşük Bant Aralıklı Donör-Akseptör (D-A) Polimerler Geliştirilmesi ve Yüksek Performanslı Yığın Heteroeklem Organik Fotovoltaik (BHJ-OPV) Uygulamaları - (:unkn) unknown (My University, 2025)
Mezo-Heteroaromatik BODIPY-Temelli Düşük Bant Aralıklı Donör-Akseptör (D-A) Polimerler Geliştirilmesi ve Yüksek Performanslı Yığın Heteroeklem Organik Fotovoltaik (BHJ-OPV) Uygulamaları