Nöromüsküler Hastalıklarda Hedefe Yönelik Tedavide Mitokondriyal Mikro RNA Biyobelirteçlerinin Tanımlanması - (:unkn) unknown (My University, 2025)
Tedavisinde zorluk yaşanan ve önemli bir halk sağlığı sorunu olan nöromüsküler hastalıklarda mitokondriyal hasara ilişkin ortak tedaviye yönelik moleküllerin tanımlanması