Alan Yönetim Planlarının İşlerliğinin Değerlendirilmesi ve Dünya Miras Listesi Alanlarının Yönetimi İçin Bir Katılım Modeli Geliştirilmesi - (:unkn) unknown (My University, 2025)
Türkiyedeki Dünya miras alanlarına yönelik alan yönetim planları kapsamında geliştirilen projelerin işlerliğinin yerinde yapılan alan çalışmaları ve sorumlu kurum ve kuruluşlarla yapılan mülakatlar ile değerlendirilmesi, Aphrodisias Antik Kenti örneğinde, proje paketlerinin uygulamalarının değerlendirilerek, tüm aktörlerin aktif katılımının sağlanmasına yönelik bir modelin oluşturulması