GTPaz Aktive Edici Proteinler FLCN ve RP2'nin Silya Biyogenezi Üzerindeki Rolünün Araştırılması - (:unkn) unknown (My University, 2025)
Silya yapısında görev yaptığı düşünülen GTZaz Aktive Edici Proteinler olan FLCN ve RP2 proteinlerinin silyada yapısında ya da fonksiyonundaki muhtemel görevlerinin araştırılması.